ALLA NYHETER

Nu finns vi på Facebook (2019/11/13)

Grattis Pernilla! (2018/04/02)

Hurra! Stort Grattis till Pernilla Lindberg, användare av TeamOlmeds individanpassade skoinlägg, som vunnit sin första majortitel i golf!

Läs mer..

Rekord i fabriken! (2016/09/29)

Med råge dessutom - normalt hamnar individanpassade skoinlägg till män i storlekar mellan 38-44 men idag har vi lyckats producera fram ett par med den imponerande storleken 52!

Läs mer..

Vinnande projekt! (2016/06/28)

Projektet ”På egna fötter” mottog Förbättringspriset! Ett innovativt projekt som visade på att anställda inom Nordlandssykehuset i Bodø, som går/står mycket i sitt arbete, fick en bättre arbetsmiljö och upplevde mindre smärta i fötter, höft och rygg genom att bära rätt arbetsskor och individanpassade skoinlägg från Cast Medical. Deltagarna delades in i tre grupper, där vi kan se förbättringar i smärtnivån i alla 3 grupper; 48 procent, 25 procent respektive 60 procent, före och efter projektet.

Läs mer..

Nya Cast Partners! (2016/04/27)

Vi välkomnar våra nya medlemmar från Medpro Clinic Rehab, Motionspalatset och Maria Malleolen. De är nu certifierade av Cast Medical för att genomföra analyser och tester som resulterar i dina unika skoinlägg. Stort Grattis säger vi!

Läs mer..

Företagsbesök (2016/02/24)

Ett fotsteg för bättre hälsa! Glädjande besök hos Trestad Laser - ledande inom bl.a. lasersvetsning och skärning i 3D-format. Anställda som upplever tex. ryggvärk eller knäproblem får undersökning och steganalys utförd för att se om fötterna har en felaktig belastning, så kallad Pronation eller Supination. Individanpassade skoinlägg ger kroppen rätt stöd. Tummen upp för ett friskare och mer aktivt liv!

Läs mer..

Event med Cast Partner (2016/01/25)

En av våra Cast Partners, Arena Älvhögsborg, skapade nyligen ett event för sina kunder med temat Bästa Våren. Cast Medical blev inbjudna att närvara och den blev en riktigt lyckad kväll.

Läs mer..

Ny Cast Partner (2016/01/22)

Vi välkomnar Slottsskogens Sjukgymnastik som en ny Cast Partner. Mottagningen ligger centralt i Linnéstaden, Göteborg. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade med gymnastiksal och individuella behandlingsrum.

Läs mer..