Medicinskt utvecklade skoinlägg

Vi har lagt mycket tid på att utveckla de metoder som tar oss fram till produktionen av dina inlägg.
För att säkerställa funktion och kvalitet med hänseende till medicinska faktorer har vi alltid med oss medicinskt ansvariga i utvecklingsarbetet.

 

Unika inlägg med tre olika hårdheter

Skoinlägg från oss är ingen standardprodukt, dem är avgjutna exakt efter dina fötter.
Vi erbjuder dessutom tre olika material för optimal support och följsamhet av din fot. Våra svarta inlägg ger dig maximalt stöd i fotvalvet medan våra blåa ger en blandning av komfort och stöd. Våra gråa skoinlägg är mjukast och ger stor flexibilitet av foten.
Det är tillsammans med din certifierade TeamOlmed Partner klinik som beslutet tas vilket material (hårdhet) som passar just dina fötter.

 


Skräddarsydda för dig

Dina fötter har en tung uppgift, nämligen att bära vikten av hela din kropp. Dåliga skor, felaktig gång eller andra påfrestningar kan ge dig problem med smärta, trötthet och dålig balans. Våra skoinlägg specialtillverkas efter test och analys hos en TeamOlmed partner för att passa just dig och din kropp. Det finns inte två inlägg som ser likadana ut.
 

Allergi och hållbarhet

Våra skoinlägg får ofta bra omdömen när det gäller kvalitet. Vi använder bara material som är testade, både för allergier men även för slitstyrka. Ett par skoinlägg från TeamOlmed kommer att vara med dig under många år framöver.
 

För vardag, arbete och idrott

Bland våra nöjda kunder finns allt från patienter med svårbehandlad smärtproblematik, personer med arbeten som påverkar gång och hållning samt idrottare inom många olika sporter. Ett par skoinlägg från TeamOlmed är välgörande för ett liv i balans!